Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma 32 éves az MSZP. Több tízezer párttag ès mèg több szimpatizáns ünnepli ma a párt fennállásának krisztusi korba való lèpèsèt.

Az MSZP maga is megfogalmazott egy amolyan köszöntőt amit a jeles napra való tekintettel változtatás nèlkül közlünk:

Ennyi ideje emeljük fel szavunkat a dolgozó emberek érdekében, képviseljük a gyengéket és az elesetteket – azokat, akiknek a hangját másként soha nem hallaná meg senki.

A 32. születésnap egy ember életében a legszebb, legaktívabb kor, mi pedig elmondhatjuk:

az MSZP olyan parlamenti erő lett, amely az igazság, a szolidaritás és a méltányosság eszméitől vezérelve befolyásolja Magyarország történelmét.

Mi azonban még ezen a napon sem dőlhetünk hátra, mert most nem az emlékezés idejét éljük.

Nem a múltról, hanem a jövőről kell beszélnünk, amelyet épp ezekben a napokban formálunk. Történelmi felelősségünk ugyanis, hogy Magyarországon visszaállítsuk a demokráciát, a szabadságot és a jogállamot.

Soha nem volt még ekkora szükség arra, hogy minden demokratikusan gondolkodó ember átérezze és megértse: a jelenlegi elnyomó rezsimmel szemben a lehető legnagyobb ellenzéki egységet kell felsorakoztatnunk!

Az MSZP, ahogy eddig, most is a teljes ellenzéki összefogásért küzd: mi valósítottuk meg az előválasztást és vittük először sikerre 2019-ben. Mindannyiunk érdekében képesek voltunk háttérbe szorítani saját pártpolitikai céljainkat, mert tudjuk: a saját jövőnk nem gáncsolhatja el az ország jövőjét!

Nekünk most azért kell küzdenünk, hogy összeálljon a jövő szövetsége! Mindenkinek ezért kell küzdenie!

Az MSZP mindent megtesz, hogy megbuktassuk az országot elnyomó és kirabló rezsimet, de ez csakis az emberek támogatásával sikerülhet!

Ezért most minden választónak a saját, személyes szimpátiáján túl éreznie kell azt a történelmi felelősséget is, amit a teljes ellenzéki egység megteremtésének feladata jelent.

Most ugyanis arról döntünk, hogy ki vezesse az elnyomó rezsim leváltására és egy szabad, igazságos, szolidáris Magyarország létrehozására szövetkezett ellenzéket és a változást akarók tömegeit. Sikerül-e olyan miniszterelnök-jelöltet választanunk, aki mögé nem csak az egyes emberek csoportjai állnak be, hanem össze tudja fogni a Fidesszel szemben álló erőket?

Tudjuk, érezzük és hisszük, hogy a három jelölt közül erre a feladatra egyedül Karácsony Gergely alkalmas.

A tét óriási. Az előválasztás második fordulójában eldől: vagy a közös érdeket és a racionalitást szem előtt tartva Magyarország jövőjét alapozzuk meg, vagy engedjük, hogy szétziláljon minket a megosztottság.

Utólag már nem korrigálhatunk. MOST kell jól döntenünk! Közös jövőnkért, Magyarországért!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: