Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megdöbbentő fordulat történt, maga Kubatov Gábor állt bele a Karácsony ellenes gyűlölet kampányba.

A Fidesz pártigazgatója eddig nyíltan soha nem vett részt lejárató kampányba.

Minden jel szerint a Fidesz nagyon azt szeretné, hogy véletlenül se Karácsony Gergely legyen az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje 2022-ben az országgyűlési választásokon.

Nem más, mint Kubatov Gábor állt bele a főpolgármester lejáratásáról szóló Fidesz kampányba.

Ez azért különösen furcsa, mert Kubatov egy tipikus szürke eminenciás: tudható, hogy Ő van a háttérben, de arccal még soha nem üzent hadat egyetlen politikusnak sem.

Azonban az előválasztások óta történt valami, a Fidesz pártigazgatója már a második Karácsony-ellenes Facebook posztot teszi ki Facebookjára. Ami azért érdekes, mert az egész előválasztási folyamatban egyetlen egy politikai posztot sem hozott nyilvánosságra.

Megkérdezett elemzőnk is furcsállja a dolgot, ugyanis ahogy fogalmaz Kubatov háttérember és nem arc. A Fidesz pedig egy végtelenül fegyelmezett párt, ahol ezek a szerepelosztások nagyon is működnek.

Kubatov posztja azonban vélhetőleg egy üzenet a hatalomba belekényelmesedett fideszeseknek: minden áron meg kell akadályozni, hogy Karácsony legyen a közös miniszterelnök-jelölt.

Elemzőnk megjegyzi, hogy újra élesedtek a Fidesz lejárató Facebook hirdetései és annak ellenére továbbra is Karácsony a kormánypárti gyűlöletkampány célpontja, hogy az előválasztáson második helyen végzett Dobrev Klára mögött. Jogos a kérdés, akkor miért nem Dobrevre lőnek?

Ha józan ésszel szemléljük a folyamatokat, akkor felmerül a kérdés: miért olyan fontos a Fidesznek, hogy Karácsonyt most lejárassa?

A válasz is logikus, hiszen Ők is kutatnak és pontosan látják, hogy Karácsonnyal tudja a leginkább legyőzni az ellenzék Orbánt.

Nagy kérdés azonban, hogy az ellenzéki választókra hat-e még a Fidesz propaganda, vagy átlátnak a szitán és pontosan értik a Fidesz szándékait?

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz annyira retteg Karácsonytól, hogy már maga Kubatov Gábor állt bele a Karácsony ellenes gyűlölet kampányba, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy ne érjen célt a Fidesz propaganda.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: