Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyakorlatilag megfagyott a levegő a parlamentben amikor elhangzott az a kérdés ami már mindannyiunkat foglalkoztat.

Mi is beszámoltunk róla, hogy Orbán Viktor saját lábra állt kedves kislánya és férje hirtelen úgy érezték nem biztos hogy Magyarországon kell folytatni az életet.

Többünknek a fejében megfogalmazódott, egyáltalán nem biztos, hogy itt pusztán a tengerparti friss levegő szeretete áll a hirtelen költözés mögött.

Persze Spanyolországban jobb a klíma, de elképzelhető hogy az esetleges választási végeredménytől rettegve eveztek új vizekre a gyerekek.

Ez előválasztáson Debrecenben győztes Varga Zoltán egy kérdés erejéig Orbán Ráhelék spanyolországi kiköltözésével foglalkozott az Országgyűlésben.

Varga úgy fogalmazott, hogy az elmúlt hetek vezető híre volt, hogy a „kedves vezető kedves lánya és a korrupciós botrányokhoz köthető veje elhagyta Magyarországot.

És keleti nyitás ide vagy oda, nem Azerbajdzsán felé vették az irányt, hanem Spanyolországba.”

A debreceni képviselő nagyon kíváncsi volt, vajon miért történt ez így.

„Nem volt elég az elsőszülött lánynak adott turizmus ágazat? Nem volt elég a sokmilliárdos cégtámogatás Tiborcz István részére?”

Végül ezt kérdezte: „Sok magyart érdekel, hogy a kivándorlás oka nem véletlenül az-e, hogy kimenekítsék Orbán Ráhelék a lopott vagyont?”

Schanda Tamás államtitkár azt mondta minderre: „komolytalan kérdés egy zavaros képviselőtől”.

Szerinte utoljára Varga „kommunista elődjei voltak, akik megtiltották az embereknek, hogy külföldre utazzanak”.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: