Fotó: Népszava/ Vajda József
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kedves Péter!

 

Gratulálok az előválasztáson elért harmadik helyezésedhez!

Különös elismerésre ad okot, hogy az esélytelenség terhével, ellenséges médiaközegben, pusztán civil támogatással érted el ezt a nagyszerű eredményt. Ellenfeleid nagyságrendekkel nagyobb erőforrásból csúfosan leszerepeltek, mint Jakab Péter és Fekete-Győr András – Karácsony Gergely és Dobrev Klára pedig úgy végeztek előtted az első fordulóban, hogy kiderült: egyikükből a vidéki, másikukból a fővárosi ellenzékiek nem kérnek.

Hárman maradtatok versenyben: Gyurcsány Ferenc felesége, Gyurcsány Ferenc egykori beszédírója és te, aki azt az erkölcsi forradalmat képviseled, amely először is az ellenzékváltáshoz, másodszor is a kormányváltáshoz, harmadszor is a rendszerváltáshoz nélkülözhetetlen.

 

Kérlek, ne engedj a külső nyomásnak! Kérlek, ne hallgass a betegesen hazudozó Karácsony Gergely cukrozott mézbe mártott ígéreteire.

Jusson eszedbe Tóth Csaba, akinek valamennyi gazemberségét fedezte, hogy aztán hátba döfje a kampány hajrájában. Jelzem neked, Péter, hogy te még ennyi kíméletre sem számíthatsz, hisz Karácsony Gergelyhez sem bűntársi kötelék, sem a Szocialista Párt hálózata nem fűz.

Itt az ideje annak, hogy ezúttal ez a falánk, mindent is magának akaró, telhetetlen kölyök lépjen vissza.

Ha Budapest főpolgármestereként ennyi pénzből ennyire volt képes, az azt jelzi, hogy semmit nem tud hozzátenni az ellenzék eredményéhez. Legyen elég neki a főváros meg az arra vonatkozó vizsgálat, hogy mi történt a parkolási pénzekkel a zuglói uralma idején.

 

Te vagy a rendszerellenzék jelöltje. Te vagy az, akire nem számít a Fidesz. Te vagy az, aki nem alkuszik meg Orbán Viktorral. Te vagy az ő 2022-es leváltásának az egyetlen szabad szemmel látható esélye. Ha visszalépsz Karácsony Gergely javára, megint a kisebbik rossz győz.

Ha visszalépsz Karácsony Gergely javára, hitelesíted azt, hogy a 2010 előtti elit zöld és rendszerkritikus alternatívának hazudva magát tovább bitorolja a kihívói pozíciót.

Ha visszalépsz Karácsony Gergely javára, elárulod és kiszolgáltatod Orbán Viktor háztáji ellenzékének mindazokat a választóidat, akik a te személyedtől a politika morális megújítását remélik. S ne feledd: ha vissza is lépsz Karácsony Gergely javára, ezek az állampolgárok ettől még nem lesznek mind Karácsony Gergely szavazói – a többségüket soha nem tudod rávenni arra, hogy Tóth Csaba bűntársát válasszák.

Ha vissza is lépsz Karácsony Gergely javára, a választóid zöme attól még anti-establishment szavazó marad. Cserben hagyott anti-establishment szavazó.

Most rajtad a világ szeme. Most te vagy a centrum reménysége. Kérlek, tarts ki a jelöltséged mellett!

Ne lépj vissza annak a javára, akinél ennyivel különb vagy! Ne lépj vissza annak a javára, akinek a leváltására történelmi esélyt kaptál! Ne lépj vissza annak a javára, akit Orbán Viktor tenyésztett magának ellenfél gyanánt!

Ezek életed legfontosabb napjai. Most egy lelki árbócrúdhoz kell kötöznöd magad, hogy ellen bírj állni a szirének énekének. Mi itt középen nagyon bízunk benned.

Üdvözlettel: Puzsér Róbert


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: