Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A fideszes önkormányzat emberei megakadályozták, hogy az eredeti helyszínen elinduljon az előválasztás a Pest megyei Nyáregyházán

– erről Gér Mihály ellenzéki politikus számolt be facebookon számolt be róla a HírHugó.

A Fidesz minden eszközt bevet, hogy megakadályozza az előválasztást.

Ma Nyáregyházán, a fideszes önkormányzat közterület felügyelői megakadályozták, hogy az eredetileg meghirdetett helyszínen elinduljon a voksolás!

– erről Gér Mihály 7 párt által támogatott jelölt számolt be Facebook oldalán

A politikus posztjából azt is megtudjuk, hogy annak ellenére nem engedték az eredeti helyszínen felállítani az előválasztási sátrat, hogy a rendőrségen előre be volt jelentve és azt a helyszínt a rendőrség jóváhagyta.

Gér azt is elmondta, hogy hiába vet be minden eszközt a Fidesz, a változást megállítani nem tudják.

Végül 150 méterrel az eredeti helyszíntől felállításra került a sátor és egy kis késéssel, de elindult a Pest megyei településen is a voksolás.

Pest megye 10-es számú választókerületében, amúgy ma 14 óráig lehet voksolni Nyáregyházán, Albertirsán Pilisen és Monoron, vasárnap Albertirsán Pilisen és Monoron 18 óráig, hétfőn Albertirsán Pilisen és Monoron 18 óráig és Monorierdőn 14 óráig lehet voksolni, kedden pedig Albertirsán Pilisen és Monoron egyaránt 14 óráig lehet az urnák elé járulni.

Ha neked is eleged van a Fidesz piszkoskodásából kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy minél több ember jöjjön el az előválasztásra, mert ettől retteg a Fidesz!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: