Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mindenki felkapta a fejét arra amikor a sajtóban olvashatunk arról Orbán Ráhel és Tiborcz István Spanyolországba költözik.

Közösségi médiában természetesen elindult a találgatás. Vajon most arról van szó hogy az Orbán család készülve a választási vereségre elkezdett menekülni?

Nos a pontos motivációkat és a magyarázatot természetesen nem ismerjük, azonban nekem nagyon gyanús hogy ez is benne van a pakliban.

Karácsony Gergely beszélt korábban hogy kormányra kerülve bevezetné a Tiborcz-adót. Nyílván kellemetlen lenne az az álompárnak.

Maradjunk annyiban hogy egy ellenzéki győzelem esetén nagyon forró lesz a talaj a lábuk alatt.

És még mielőtt a jobboldali újságírás valami fenyegetőzést sejtene emögött, nem erről van szó pusztán arról van szó hogy abban az esetben hogyha megbukik ez a kormány bizony meg fognak indulni a vizsgálatok.

Vagyis hát számot kellene adni a saját lábra állásról, az ELIOS lámpákról És persze arról hogyan sikerült felhalmozni azt a mesés vagyont.

Az ügyben Mesterházy Attila az MSZP volt elnöke tette fel a kérdést, hogy az rendben van hogy Ráhel és Tiborc Spanyolországba költözött de nem lehetne hogy a kedves papát és magukkal vigyék méghozzá mihamarabb?

Én azonban azt mondom ne siessünk ennyire: Hát még elszámolni se maradnak?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: