Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mert ne tévedjünk, itt egy elemi félelemről van szó, hiszen pontosan tudja a Fidesz, hogyha az ellenzék képes sikert aratni az időközi választásokon – pestiesen szólva – lefőtt a kávé.

Dobrevék felszólítása azonban elmés csapdát állított a Fidesznek, ugyanis hogyha nem teljesíti a DK követelését Orbán, akkor is bebizonyosodik, mennyire retteg a hatalom.

Az ország számos pontján képviselet nélkül maradtak magyar állampolgárok tízezrei, mivel az Orbán-kormány – a veszélyhelyzetre hivatkozva – betiltotta az időközi választások megtartását.

Halálesetek, lemondások miatt pedig e helyi voksolásokra szükség lenne, hogy az adott körzetben élőket is képviseljék azok, akiknek ők bizalmat szavaznak.

A Demokratikus Koalíció szerint elfogadhatatlan, hogy miközben tízezreket terelnek védettségi igazolvány, tesztelés nélkül is például Vadászati Világkiállításra, ha éppen nincs betiltva.

A Puskás Aréna, futballmeccsen is tömegeknek szabad szurkolni, addig egy kis faluban, ahol legfeljebb százan szavaznának, ezt a demokratikus jogot is megvonja az Orbán-kormány.

Látva az ellenzék erősödését, értjük a hatalom aggodalmát, de ez a súlyos korlátozás így is teljesen elfogadhatatlan.

Vissza kell adni az embereknek az időközi választások szabadságát is, a tilalmat fel kell oldani.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: