Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor - Fotó: HVG
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Biztos vagyok benne hogy ez a mondat már elhangzott eközött a két ember között.

Mára egyértelművé vált, nézve az előválasztási sátrak előtt kígyózó tömegeket hogy vége lesz ennek a rendszernek.

Az Orbán rendszer végérvényesen megroppant. Elfogyott a mondanivaló.

12 év csapnivaló kormányzása után annyit tudnak kimondani hogy Stop Gyurcsány.

Abban nem lesz egyszerű végigvinni a győzelmet. Ne tévedjünk a rendszer már megbukott. Mégis foggal körömmel fognak ragaszkodni a hatalomhoz.

Az utolsó utáni pillanatban is, olyan törvényeket rendeleteket és intézkedéseket fognak hozni ami arról szól hogyan tarthatják meg a lopott vagyont.

Nem kérdés, hogy Orbánék ma már azon dolgoznak, hogyan tudják a következő kormány mozgásterét a lehető legjobban leszűkíteni.

Visznek ezek mindent. Elviszik az egyetemeket, megszerzik az autópályáinka, most már azt a vagyont ami konkrétan le van betonozva.

Mindeközben sosem látott hitelek beverik a magyar államot, csak azért hogy a következő kormány a lehető leghamarabb időpontban megbukjon, kormányzás képtelen legyen.

Eközben be betonozzák a kulcspozíciókba az embereiket.

Éppen ezért nekünk ellenzékiek mert nagyon okosnak kell lennünk.

Nem lesz elég az hogy az Orbán rendszert megbuktassuk a választáson, de meg kell tudnunk védeni a választási győzelmet.

Ehhez fog kelleni az elszántság és a valódi erő. Ezért figyelmeztetünk már mindenkit jóelőre, készüljön fel közösen a Fidesz aljas trükkjeire.

Most az első lépés az hogy vegyünk részt az ellenzéki előválasztáson és bíztassunk erre mindenkit. Hiszem hogy ennek a rendszernek meg vannak számlálva a napjai, de ahhoz hogy a változás valóban létrejöjjön és azt meg is tudjuk őrizni, most nagyon okosan kell viselkedni az ellenzéki tábornak.

Mi azért dolgozunk hogy ebben segíteni tudjunk, éppen ezért kérünk mindenkit hogy ossza meg ezt a cikket és ha lehetősége van rá iratkozzon fel híreinkre hogy mihamarabb eljuthasson önökhöz az az információ amivel le tudjuk váltani az Orbán rendszert.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: