Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Itt a bejelentés: újfajta ingyenhitel érkezik a magyar családoknak…

 

Várhatóan október 4-én indul a Magyar Nemzeti Bank Zöld Otthon Programja, amelyben legfeljebb 2,5 százalékos kamatozású hitelhez juthatnak a legalább BB energiahatékonyságú ingatlant építők vagy vásárlók.

 

Novák Katalin családügyi miniszter most megerősítette augusztusi bejelentését, miszerint a kormány kiegészíti ezt egy még kedvezőbb, 0 százalékos kamatozású lakáshitellel is azok számára, akik a CSOK igénybevételével költöznek ilyen ingatlanba.

 

Két gyermek mellett 10, három gyermek mellett 15 millió forint erejéig lesz ez felvehető, de azt még nem tudni, mekkora MNB-s zöldhitelt kell igénybe venni a feltételeként.

 

Akik igénybe veszik az MNB Zöld Otthon Programját és felveszik a CSOK-ot (új lakás esetén ez három gyermek mellett 10, két gyermek mellett 2,6 millió forint), azok két gyermek mellett 10, három gyermek mellett 15 millió forint erejéig 0 százalékos kamattal vehetik igénybe a (más típusú ingatlanok esetében továbbra is 3 százalékos kamatozású) CSOK-hitelt – jelentette be Novák Katalin családügyi miniszter.

 

Forrás: Pénzcentrum


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: