Gyurcsány Ferenc a Parlamentben - Forrás: 168 óra Fotó: Kovács Tamás
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyurcsány Ferenc a miniszterelnök felszólalása után arról beszélt, ha egy kormány nem a haza sorsával foglalkozik, hanem az általa teremtett démonokkal küzd, akkor ez az ország romlásnak indul.

A Demokratikus Koalíció elnöke ezt látja Magyarország és a magyar kormány esetében is. A kormány démonként küzd egy 91 éves idős emberrel. A kormányfő szerinte démonként küzd öltönyös brüsszeli férfiakkal és kosztümös brüsszeli hölgyekkel, illetve vele is démonként is küzd.

Lehet mondani, hogy bátor ember, aki küzd, de ez a bátorság nagyjából a falusi búcsúk kemény legényeinek bátorságát idézik, akik arra alkalmasak, hogy tönkretegyék a falu életét, de arra nem, hogy köztiszteletnek örvendjenek – fogalmazott a DK elnöke.

Szerinte Orbán mindig alkalmatlan lesz arra, hogy nemzetét egyesítse, mert képtelen elfogadni, hogy az ország, haza sokszínű, ettől a miniszterelnök megijed.

Akik démonnal küzdenek, nekik szakértői segítséget kell adni, ezt javasolja a kormányfőnek is, hogy túl tudjon lenni kisebbrendűségi komplexusán, azokon a félelmein, amely félelmei miatt az országot állandóan háborúba vezeti – jelentette ki Gyurcsány.

Ha Orbán úgy gondolja, hogy meg kell kérdezni az embereket, akkor megkérdezné őket az alkotmányról, a Paks II-ről vagy a Fudan egyetemről.

Gyurcsány arról is beszélt, hogy “ország és nemzetrontók”. Magukat egy választáson el kell küldeni oda, ahova valók: a történelem azon szereplői közé, akikre a hazájuk megvetéssel emlékszik meg – folytatta.

 

Forrás: ATV

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: