Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP-s Tóth Csaba bejegyzését változtatás nélkül közöljük az alábbiakban:

Szerintem Hadházy Ákosnak ott lenne a helye a következő parlamentben. Ezért is teljes megrökönyödéssel fogadtam, hogy ellenem indul Zuglóban.

Abban a kerületben, amit az elmúlt két ciklus szívós munkájával a második legellenzékibb választókerületté tettünk.

Hadházy Ákos korrupcióellenes munkája fontos, ám éppen ezért a felelőssége is óriási. Nem élhet vissza vele.

Nem használhatja a korrupció vádját furkósbotként a politikai ellenfelei ellen. Az elmúlt években én lettem a leginkább átvilágított ellenzéki politikus.

Vizslató szemek pásztázzák minden lépésem. Nagyon helyesen!

Ám senki nem talált semmit, senki nem bizonyított semmit. Mert nincs is semmi! Csak üres vádaskodásokat ismételgetnek azok a politikusok és újságírók, akik nem a munkájukat végzik, hanem engem akarnak nemtelen eszközökkel lejáratni.

Mostanra már az is nyilvánvalóvá vált, hogy nem én vagyok az, akinek el kell számolnia. Hadházy Ákos ugyanis a saját szövetségeseivel koránt sem ilyen aggodalmaskodó.

Akkor amikor a közélet megtisztításáról beszél kettős mércével mér. Zuglói szövetségesei között ott van az a Mórocz János az MMM helyi vezetője, elítélt bűnöző, aki több mint két évet ült börtönben 62 millió forintos csalás miatt.

Pár éve szabadult, jelenleg Hadházy kampányának egyik vezetője.

Másik szövetségese az álcivil Várnai László, akit már jogerősen elítéltek garázdaságért, közúti veszélyeztetésért és rongálásért is.

Támogatója még a Momentumos alpolgármester Rózsa András is, aki a Jelen hetilapban olvasottak szerint cégtemetőt üzemeltetett.

Mit is mond erre a magyar mondás? Az kiabál a leghangosabban akinek a háza ég?!

Ismét arra kérem Hadházy Ákost, hogy hagyjon fel a nemtelen kampánnyal, és fogadja el még augusztus 25-én kelt kihívásomat a vitára.

Minden zuglóinak fontos, hogy megvitassuk mit tudunk tenni a helyben élőkért! Én ott leszek szeptember 17-én 15:00 órakor a Zugló TV stúdiójában. Remélem nem egyedül…


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: