Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Karácsony Gergely bejelentette, ha ő kerül kormányra, az adóhivatal zárolni fogja a NER-elit bankszámláit.

Hogyan lehet megtenni mindezt jogállami keretek között?

Karácsony Gergely szerint teljesen jogosan megteheti a kormány felügyelete alatt álló adóhivatal azt, hogy azonnali vizsgálatot indít és a vizsgálat lezárultáig zár alá helyezi a gyanús vagyonokat.

Karácsony szerint mindezt a legelső lépésben kell megtenni – és jogszerűen meg lehet tenni – mondta el a tegnap esti ATV-s vitában az MSZP-Párbeszéd-LMP miniszterelnök-jelöltje.

Nyilván ezt a kört egész pontosan meg lehet majd határozni – fogalmazott – hogy kik azok akik ellen eljárást kell indítani.

Közismert információk alapján teljesen világos ki ez a kör, akik az elmúlt időszakban a korrupciós csatornákon keresztül gazdagították saját magukat és kapták meg az emberek pénzét.

“Azért kell megtenni az első percben, mert nem érünk rá arra amikor Polt Pétert eltávolítjuk, nem érünk rá arra, amíg végigmennek a bírósági eljárások”

Karácsony szerint nagyon fontos az elszámoltatás kapcsán, hogy vannak ma is olyan intézmények amelyek felléphetnek a korrupció ellen és ezeket a következő kormánynak azonnal életre kell hívnia és politikai támogatással kell ellátnia.

Al Caponét egyedül adócsalás miatt vitték el, ezeket az ügyeket kell feltárnia elsőként a következő kormánynak


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: