Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Jobbik közeli Alfahír szellőztette meg a legújabb botrányt, ami könnyen a Fidesz legújabb kampányának összeomlásához vezethet.

Az eddig is sejtettük hogy nem ismernek etikai határt Orbánék, hogyha saját hatalmunk megtartásáról van szó.

Teljesen mindegy, hogy az ellenzékkel szemben, vagy éppen a saját szavazókat kell megvezetni ahhoz hogy hatalomban maradjanak.

Ami ennél tragikusabb, hogy saját aktivistái teljesen nyíltan beszélnek arról a sötét folyamatról, amit a fidesz éppen művel. Méghozzá minden szégyenérzet minden etikai dilemma nélkül.

Futótűzként terjed az a rejtett kamerás felvétel a legnagyobb videómegosztó portálon, amelyben meglepő nyíltsággal beszélnek arról a Fidesz aktivistái hogy mire is fogják felhasználni a Stop Gyurcsány – Stop Karácsony kampányba összegyűjtött aláírásokat:

Az aktivista hölgy kezdetben kerülte a szembesítést, nem sok konkrétumot mondott, állítása szerint ő maga sem tud sokkal többet a petíciónak álcázott adatgyűjtés valódi szándékáról.

De végül gyakorlatilag elismerte, hogy ezzel nem állítanak meg senkit, hanem csak a 2022-es választásra készülnek. Szerinte “valószínűleg” felmérik, hány támogatóval rendelkezhet a Fidesz.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: