Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A pápa mai látogatása kapcsán eszembe jutott Secretman régi dala amelyben a következő sor hangzott el:

az Orbán Viktor itt a pápa, az apjának meg elég a bánya

Most egy picit hagyjuk is az Orbán bányák történetét, nagyjából mindenki ismeri, hogy ott miről van szó. A szöveg első része az izgalmasabb, vagyis, hogy valóban Orbán Viktor itt a pápa?

A válasz az hogy igen. Gyakorlatilag az Orbán rendszer és kiszolgálói mondják meg Magyarországon, hogy mi az a keresztény, kik a keresztények és ki az aki megfelelhet a mindenhatónak, aki ebben az esetben kérdés, hogy Orbán Viktor-e vagy sem.

Olyannyira így van, hogy Bayer Zsolt gyakorlatilag a műsorában kifakdt őszentsége Ferenc pápa ellen, mondván hogy Ferenc pápa minden csak nem keresztény.

Értjük ugye? A Római Katolikus Pápa nem keresztény Bayer Zsolt szerint.

Érezhető is a feszültség a Pápa magyarországi látogatásának kapcsán, nem véletlen talán az hogy a Pápa ennyire rövid időt tölt itt Magyarországon.

Nem fér meg ebben az országban két Pápa

Azonban azt gondolom hogy súlyosan tévednek azok, akik valóban azt gondolják hogy Orbán Viktor a valódi Pápa.

Nem, nem és nem. Hiába sajátította ki a kokárdát annak idején a jobboldal, hiába akarják kisajátítani maguknak a kereszténységet az egyetemes szeretet és megbocsátás üzenete valószínűleg nem a Fideszé.

Nézzük csak meg hogy kormányzásuk alatt, mit tettek és abból mi volt egyáltalán keresztényi.

Ha végig mennénk a tízparancsolaton, gyakorlatilag minden egyes nap a parancsolatok hetven-nyolcvan százalékát megszegik. Pedig Kásler szerint ennek betartása ugye minden egészségügyi gondot megelőzne.

Hol vagyunk már attól aki jelentéstől ami arról szól, hogy aki lop, annak lefogják vágni a kezét?

Én egyetlen félkezű képviselőt sem láttam a parlamentben, lopást azonban mintha az utóbbi időben láttam volna egyet-kettőt.

Nem véletlen az sem, hogy Ferenc pápa beszédében félreérthetetlenül arról beszélt hogy ez a kurzus és ez a vezetés minden, csak nem az amit Isten szeretete jelképez.

Félelmetes látni azt, hogy a valódi Pápa ragyogása mellett mennyire elhalványul Orbán Viktor és mennyire szánalmas kapálózás az, hogy ők valóban keresztények lennének.

A NER elit képmutató magatartása amiben magukat nagy kereszténynek kiálltják ki,nélkülöz mindent, de mindent, ami ahhoz kell hogy jó keresztények legyenek. Ki?

Rogán? Kósa? Mészáros… nem sorolom.

Ferenc pápához képest Orbán csak egy halvány rosszul sikerült paródiája a kereszténységnek.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: