Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sokat gondolkodtam azon, hogy egyáltalán írjak-e Tóth Gabiról. Mert hát az van, hogy vannak dalai amelyeket szeretek. Sőt kifejezetten tehetséges előadónak gondolom.

Mégis miért ez a közutálat ami most felé zúdul? Azért lenne, mert a jobboldal ölelő karjaiba navigálta magát?

Nem hiszem, hiszen mindenki tudja hogy ez egy karrier döntés volt. Azért valljuk be, most a művésznő elég nagy publicitást kap azzal hogy ő léphet fel a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson a Pápa előtt.

Tóth Gabinak szíve joga jobboldalinak lenni. Ha éppen úgy érzi hogy jobboldali akkor ez legyen az ő baja. A népharag nem is ezért zúdul a művésznőre.

Hiszen rengeteg elismert jobboldali híresség és tehetség van és ez nagyjából senkit nem érdekel. Ha művészetük egyébként rendben van és az üzenetek szívből jönnek.

Itt valószínűleg az utolsó részével van a probléma és rengetegen ezért csalódtak, ezért dühösek Tóth Gabira.

Tóth Gabit egy vagány lázadó rocker csaj ként ismertük meg.

Most pedig népviseletbe öltözött szendeszűz menyecskeként látjuk fotózkodni Novák Katalinnal és a NER elittel.

A probléma valószínűleg pontosan itt van. Ugyanis az emberek tudják hogy ezt képmutatás, ez nem belülről fakad. Arcal előre a jobboldal támogatásáért, nyílvánosságáért és nem mellesleg azokért a lehetőségekért, amit a jobboldal tud jelenleg megadni.

A mondanivaló és művészi koncepció amit Tóth Gabi ezidáig képviselt azt most mind a sutba lehet vágni gyakorlatilag. A rajongóknak megüzenve, hogy már nem érvényes az, amit eddig képviselt a művésznő.

Kapott egy jobb ajánlatot a jobboldaltól tehát most már jobboldali szuperdíva lesz. Szuperkeresztény és szuperkonzervatív.

A lázadó rocker csaj.

Persze mindenkinek megváltozhat a gondolkodása, csak ez ritkán szokott bekövetkezni egy-két hónap alatt.

Üvölt az egész produkcióból a képmutatás és valljuk be őszintén a minőséget is hiába keressük Tóth Gabi legújabb dalában.

Ráadásul még nem is az eredeti szöveggel adták elő a Pápa látogatása előtt, talán nem véletlen.

Hogyan miskulanciában lehet az, hogy direkt Tóth Gabi jobboldalivá válására írnak egy himnuszt, aminek a szövege gyakorlatilag arra az eseményre nem való és nem alkalmas amire azt megírták.

Az Egymásba feledkeznénk, erdőben szeretkeznénk, csillagfényben táncot járhatnánk – sorok helyett, erdőben ölelkeznénk hangzott el.

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: