Juszt László - Fotó: keleten.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

HOPPPÁ! Ilyen az, amikor valaki felelőtlenül hablatyol össze-vissza.

Facebookon osztott meg egy képsorozatot Orbán Viktor 2020 őszén arról, ahogy megérkezik 450 ezer kínai vakcina Magyarországra. A miniszterelnök posztja egyszerűen fogalmaz:

“450.000 vakcina érkezett, ezzel újabb 450.000 ember életét tudjuk megmenteni. Regisztráljanak és oltassák be magukat.”

 

Sok szakember fogalmazta meg a kétségeit a kínai vakcinával kapcsolatban. Ez a VEZÉRT nem érdekelte. Ahogyan az lenni szokott, megint nem neki lett igaza.

“Az állami tulajdonban lévő kínai Sinopharm kétféle új koronavírus-vakcina fejlesztésébe kezdett, mivel eredeti terméke, a Magyarországon is jól ismert készítmény nem bizonyult elég hatékonynak.

 

A kínai állami vállalat készítményének hatékonyságával kapcsolatban korábban is kétségek merültek fel. Magyarországon mégis sok százezren kaptak kínai oltást. Nekik azt javasolják, hogy harmadik oltásként Pfizer-rel oltakozzanak.”

Szóval, akkor messze túlárazva sz…rt vettek a fürkészek?

 

Orbán egy olyan oltást tukmált a magyar emberekre nap, mint nap, ami – ma már a gyártó szerint (!) sem – ad védettséget? A kínaiak most a Pfisert fogják koppintani, azaz MRSN-t gyártanak a jövőben.

A miniszterelnök hogy számol el azokkal, akik elvesztették szerettüket, védettség hiányában?

Mi lesz azokkal, akik ezen a selejt-beszerzésen lettek milliárdosok?

Nem az lenne a minimum, hogy most azonnal (!) és ingyen (!) végezzék el mindenkin a tesztet, akiket a Sinopharm-mal oltottak?

Juszt László

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: