Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

„Szia, Uram, évi tízmilliárdos biznisz érdekel?”

A fideszes haverok kaszinókoncessziót pályázat nélkül, a bajba kerültek bértámogatást és segélyt csak a bürokratikus akadályok leküzdése után kaphatnak.

A Fidesz szerint kiemelt nemzetgazdasági érdek, hogy a kaszinókoncesszió meghosszabbításával a következő 35 évben is tovább gazdagítsák a kormányszóvivő férjét és Orbán Viktor „kötélbarátját”.

Természetesen pályáztatás nélkül és a nyilvánosság elől elrejtve, a fideszesekre jellemző „Szia, Uram, évi tízmilliárdos biznisz érdekel?” – módon kötötték meg az üzletet.

A fideszes potentátoknak semmit sem kellett csinálniuk és az ölükbe hullott az évente 10 milliárd forintot termelő koncessziós jog.

Ezzel szemben a cégeknek és az állásukat elvesztőknek valóságos kálváriát kellett végigjárniuk azért, hogy megkaphassák az alamizsnának tekinthető bértámogatást vagy álláskeresési járadékot.

A Fidesz a kiváltságos 1 százaléknak, a rendszer kegyeltjeinek, a kiválasztottak szűk körének kedvez.

A kormány legfőbb célja a lojális fideszes oligarchák támogatása, a Mészárosok, Tiborczok, Garancsik és társaik gazdagodása többet ér számára, mint a válság miatt bajbajutottak megsegítése, többet ér, mint a munkavállalók tisztességes bére.

Az MSZP célja, hogy 2022-ben véget vessen ennek a korszaknak és olyan új politikát folytasson, ami az ország 99 százalékának érdekeit képviseli a leggazdagabbak 1 százaléka helyett.

Az MSZP továbbra is azt ígéri, amennyiben jövőre miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely alakíthat kormányt, akkor egy olyan Magyarországot hozunk létre, amelyben az emberek segítséget és esélyt kapnak, ahol a jobb élet nem privilégium.

#mszp #bérharc #Komjáthi #csepel #soroksár #előválasztás #99kontra1


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: