A kép illusztráció
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Soha semmi nem fáj annyira a fidesznek mint az amikor bebizonyosodik nagy nyilvánosság előtt hogy képmutatóak.

Márpedig hiába a cukormázzal leöntött propaganda a képmutatás képmutatás marad a fidesznek pedig sajátja ez.

Gondoljunk csak Szájjer Józsefre aki eresszen ereszkedett le, miközben fejében dallamként harsogott az alaptörvény azon passzusai amelyeket ő maga írt meg a családokról.

Úgy tűnik a családbarát kormány megint olyan lépésre szánta el magát ami – csak úgy barátilag – megnehezíti a családok iskolakezdését.

Egy nemrégiben megjelent kormányrendelet miatt jelentősen megemelkednek a közeljövőben az iskolai étkeztetés költségei is, így nagyjából 30-40 százalékos emelést jeleznek a szakmai szervezetek.

A Demokratikus Koalíció szerint szégyen, hogy a magát családbarátnak nevező kormány miatt már az iskolai étkeztetés is ilyen mértékben megdrágul.

Az igazságtalan családtámogatási rendszer, a fokozódó szegénység, a rohamosan emelkedő árak miatt ez számtalan szülőnek, gyereknek fog komoly problémát jelenteni.

Mi, európai magyarok a 2022-es kormányváltás után a Dobrev Klára vezette új kormánnyal fogunk egy olyan országot teremteni, ahol egy családnak se okoz problémát az iskolai étkezés kifizetése, és egy gyermek sem fekszik le majd éhesen.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: