Megosztom másokkal is:

Egyre erősödnek a jelek. A szél azt fújja és az utca hangulata is olyan, amit utoljára 2002-ben érezhettünk. Minden rezgés Orbán bukását hordozza magában és ezt most már kezdik a bőrükön is érezni.

A legútóbb is olyan dolog történt az egyik Fidesz-fellegvárban, amire talán még nem volt példa:

az eléggé durván fideszesnek számító Pest megyei városban Monoron is sorokba állva vártak az emberek, hogy aláírjanak az ellenzéki jelöltnek Gér Mihálynak az előválasztásra – szúrta ki a HírHugó.

Vidéken is egyre nagyobb a kormányváltó hangulat, legalább is erre lehet következtetni azokból a posztokból amit az előválasztás kapcsán az ellenzéki politikusok posztolnak.

Most Gér Mihály, az ellenzék öt pártja által támogatott jelöltje (Párbeszéd, MSZP, Momentum, LMP és a Jobbik), aki a Pest megyei 10-es választókerületben indul posztolt Facebookon egy meglepő fotót, ami felér Orbánnak egy hatalmas pofonnal.

Ma Monoron Jakab Péterrel a Jobbik elnökével közösen gyűjtötték az aláírásokat az igencsak fideszes városnak számító Monoron, ahol az embereknek már annyira elege lehet Orbán regnálásból, hogy hosszú sorban vártak, hogy aláírjanak az ellenzéki jelölteknek az előválasztásra.

Amúgy Gér Mihály is benne van azon jelöltek között, akinek meg van a szükséges 400-as aláírás szám. Az ellenzéki jelölt arról számolt be tegnap este, hogy már 600 támogatói aláírása van, ahogy fogalmazz így nincs más hátra, szeptember 18-26. között vegyen részt Ön is az előválasztáson.

Amúgy, ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla nem csak a tömőt sorok, de egy nem rég készült kutatás is azt mutatja, hogy ebben a választókerületben Gér Mihálynak van a legnagyobb esélye legyőzni a Fideszt majd 2022-ben.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy már az atom fideszes városokban is tömött sorokban állnak az emberek, hogy aláírjanak az ellenzéknek, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa elege van az embereknek Orbánból.


Megosztom másokkal is:

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --