Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma mindenki beszámolt róla, így mi is, hogy a fővárosnak hamarosan elfogyhat a pénze és fizetésképtelenné válhat.

Az önkormányzati választások estéje óta tudható, Orbán Viktor mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy visszaszerezze a Fidesz Budapestet. Ha kell a budapestiek kárára is.

Azt is tudjuk, hogy brutális mértékben vettek el pénzeket a fővárosi baloldali városvezetéstől annak érdekében, hogy minél inkább szűktsék a városvezetés mozgásterét.

Közben csak olyan csekély örökségeket hagytak maguk után mint az éppen szétrohadó Lánchd, amit ugyan már régen fel kellett volna újjtani, mégis a Karácsony-kabinet volt az, aki hozzá is fogott.

Mindezek odáig vezettek, hogy hamarosan fizetésképtelenné válhat a Főváros – pestiesen szólva csődbe megy. Ezen nem kell meglepődni. Minden kormányzati intézkedés, kezdve az iparűzési bevételek megnyesésétől a számtalan apró elvonásig mind ezt a célt szolgálta.

Viszont mivel lassan másfél éve téma ez, nem gondolhatja komolyan Orbán, hogy ha csődbe megy Budapest bárki is Karácsony Gergelyt fogja okolni.

Nem gondolhatja senki komolyan azt, hogy ha leáll a BKV és minden közszolgáltatás, mert nem lesz rá pénz, akkor bárki is a baloldal fejére fogja mindezt olvasni.

Az emberek nem hülyék. Pontosan látja mindenki akinek van szeme, hogy a Karácsony AL-KAL-MAT-LAN kampány pontosan erre az esetre lett feléptve.

Csakhogy azt gondolom, hogy ha valóban leáll a város, most már bőven van akkora ereje a baloldalnak, hogy számokkal alátámasztva be tudják bizonytani, hogy ennek oka a Fidesz és Orbán. Vagyis a vak is láthatja majd, hogy nem az emberek a fontosak Orbánnak, hanem csak és kizárólag a saját hatalma.

Azt mondtam, hogy a vak is láthatja… Igen a legelvakultabb fideszesek is. Csak egy dolog mentheti meg Orbánt attól hogy a hvei is kiábránduljanak belőle Budapesten: Ha Karácsony megint megcsinálja és megmenti a várost. Bármennyire is furcsa Orbán csak ebben reménykedhet.

Kérjük ossza meg másokkal is ezt a cikket, mert csak gy fog eljutni az igazság a Főváros valódi helyzetéről mindenkihez. Ne hagyjuk, hogy csak Orbánék meséje terjedjen!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: