Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

?‍♂️ Deutsch Tamás a minap arról posztolt, hogy Jakab nyári olvasmánya nem más, mint az Akciós TESCO Újság, merthogy abban benne van, hol olcsó a párizsi.

?‍?‍?‍? Bizony Tamás, amikor még tanárként dolgoztam, és a családommal, a gyerekeimmel albérletben laktunk, sokszor meg kellett néznem, hol van akció. Különben nem jöttünk volna ki a tanári fizetésből.

? Tudom, te ezt el sem tudod képzelni, hisz 30 évvel ezelőtt beültél a Parlamentbe a haverjaiddal, és azóta is ott ültök milliókért.
? Ti nyilván nem tudjátok, milyen hónapról hónapra élni, milyen az, amikor egy magyar család kénytelen a tescós újságot olvasni, mert ilyen árak mellett csak az akcióra számíthat, ha már a kormányra nem.

 

? Szóval Tamás elhiszem, hogy neked elég a Nemzeti Sportot böngészni, miközben még extra élvezeti cikkekre is futhatja azoknak a pénzéből, akiket lenézel, akiket prolizol.
? De hidd el, a magyarok nem élvezetből lapozzák át ezeket az újságokat, hanem miattatok.
? Miattatok, akik nagy ívben tesztek az országra, miközben rózsaszín ködben úszva alázzátok a népet.

 

Igen. Más nemzetnek jólét jár, a magyarnak meg tescós újság.

? Ti milliárdokat kerestek, a magyarok meg akciókat.

Ez pedig így nem járja.

Lesz itt mit rendbe tenni, Tamás.

? Úgyhogy több szerénységet, ha kérhetem. Mert hamarosan fizetni fogtok. Fizetni fogtok mindenért. Mégpedig drágán, és nem csak úgy akciósan.

Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak!

#jakabpéter #jobbik

 

Forrás: Jakab Péter közösségi oldala

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: