Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Óriási botrány robbant ki Dánszentmiklóson, egy kis Pest megyei településen.

A képviselő testület gyakorlatilag fellázadt a fideszes polgármester ellen. Úgy tűnik a kormánypárti oldalon komolyabb repedések vannak mint eddig gondoltuk.

Gèr Mihály az ellenzèki előválasztás favoritja Pest Megye 10-es valasztókörzetèbeb hívta fel a figyelmet sajtótájèkoztatón arra: kiborult a bili Dánszentmiklóson.

Eddig kevés figyelmet fordítottunk a kis településekre ugyanis azt gondoltuk hogy a nagy ütközések a nagyvárosokban lesznek hiszen a jobboldalnak stabil bázisa a falvak Magyarországa. Hát nem pont így van.

A dánszentmiklósi eset iskolapéldája annak, hogy hogy is működnek ma magyarországon a fideszes vezetésű falvak.

A falu lakossága egy helyi fideszes kiskirálynak van kiszolgáltatva, de átszakadt dánszentmiklóson a gát és az emberek fellázadtak az önkényes fideszes vezetés ellen.

Olyan súlyos ez az ügy hogy a képviselő testület konkrétan feloszlatta magát pénteken fellázadva a helyi önkènyúr ellen.

Az ügy előzménye, hogy a polgármester a járványhelyzet alatt kapott különleges felhatalmazást felhasználva, több olyan rendelkezést is hozott egyszemélyben, ami kiváltotta az emberek haragját.

Többek között a polgármester döntèse nyomán a rendelések helyszínét elköltöztették – mostantól sokkal messzebbre kell járni az ügyeleti szolgáltatás igènybevètelèhez, de a helyi óvoda is hangos a botránytól, ugyanis a rossz nyelvek szerint a polgármester ott dolgozó felesège összekülönbözött hosszú évek munkájával és lakosság tiszteletét és megbecsülését megszerző óvodavezetővel.

Az már csak hab a tortán, hogy olyan útfelújjításokról született döntès amit a testület korábban nem hagyott jóvá, de a településről hosszú évek után távozni kényszerült a háziorvos is, mert megromlott a viszonya a polgármesterrel.

Egy szó mint száz a Fidesz stílusa ès hatalomgyakorlása már a kistelepülèseken is kiverte a biztosítèkot.

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: