Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Közös szelfizés után parizert és száraztésztát ajándékozott az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség Jakab Péternek, a Jobbik elnökének. „Krumplit nem találtunk …” – mondták, miközben az országgyűlési képviselő ellenőrizte a csomag tartalmát az EFOTT-on.

Vélhetően úgy gondoltak, hogy ez mekkora poén lesz, és majd mennyire kellemetlen helyzetbe hozzák a borsodi politikust, aki mintegy fél éve párizsis kenyérrel posztolt képet Facebook-oldalán.

Az ifjú kereszténydemokraták arra viszont nem számítottak, hogy Jakab Péter két percben osztja ki őket, emlékeztetve őket, hogy vannak olyan emberek Magyarországon, akiknek komolyan el kell gondolkodniuk a húsos pultnál, „hogy most a csirkeszárnyat vegye meg, vagy az olcsó parizert”.

A humorizáló fiataloknak gyorsan lehervadt a mosoly az arcukról. Kellemetlen érzés lehetett, amikor kamerák előtt a Jobbik elnöke elővette az ajándék, műanyag csomagolásos parizert, ami már ki volt bontva, és a fele hiányzott. A jobbikos politikus fogadkozott, ezt a kevés adományt is eljuttatja a szegényeknek Borsodban.

Forrás: Index / Jakab Péter közösségi oldala


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: