Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Likvidálni szeretne Orbán Viktor követője!

Géppel írott levélben kaptam halálos fenyegetést: a miniszterelnök magasztalása mellett a drága levélíró arról elmélkedett, hogy likvidálásom törvényszerűen meg fog történni. Szerinte a hozzám hasonlókat „ki kell emelni a társadalomból”, és úgy gondolja, az is belefér, hogy Jakab Pétert fenyegesse.

A Fidesz mocskos, senkit sem kímélő gyűlöletpropagandája ide vezet: látszólag joviális családfők, az amúgy a kormány által az út szélén hagyott emberek időnként magukból kivetkőzve, a kommunizmus legsötétebb napjait idéző módon fenyegetnek nem csak minket, de adott esetben családtagjainkat is, pusztán azért, mert máshogy látjuk a világot, mint a pártállami elit. Valóban, a fiatal demokratákból lett öreg bolsevikokkal szemben én jobboldali gondolkodású, keresztényszociális érzékenységgel bíró, jóléti Magyarországra vágyó emberként soha nem fogok asszisztálni kémprogramhoz, ellenzékiek levadászásához, kínai egyetemhez és a nemzeti érdek feladásához. Pedig ez mind a Fidesz lényege.

Ahogyan az is, hogy sorra nyerem a pereket még a 2018-as kampány eseményei és a családtagjaim vegzálása kapcsán, aztán gondolom, az említett fideszes sajtótermékekhez „jön” egy állami hirdető, és „kipótolja” azt, amit a bíróságon elveszítettek… Történt mindez annak ellenére, hogy mindig is nagyon szigorúan tartottam magam ahhoz, hogy politikai ellenfelek családtagjainak privát szféráját igenis tiszteletben kell tartani.

Mi, jobbikosok a leckét megtanultuk. Egy lépést sem hátrálunk a hatalommal szemben, mert ha elmegyünk szó nélkül a fentiek mellett, akkor a fenyegetőzésből fizikai atrocitások lesznek, a nem közszereplő, ártatlan családtagjainkkal szemben. Mert ennek a hatalomnak semmi sem szent.

A likvidálásomról íróval szemben a feljelentést megtettem, a bíróságon találkozunk! Ahogyan az összes többi, akár csak egy Facebook-posztban is hasonlóan „bátor” személlyel szemben is megteszem.

Forrás: Z. Kárpát Dániel közösségi oldala

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: