Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A lélegeztető-bizniszben érintett, a kormány kegyeltjeihez köthető cég majdnem 5000-szeresére(!) növelte a profitját, miközben a kormány nem hajlandó elszámolni a beszerzés körülményeivel, és azzal, hol a fenében porosodnak a súlyos milliárdokért megvásárolt gépek.

De ha valaki tudni szeretné, hova tűnik ez sok lenyúlt közpénz, megszemlélheti a Fidesz egyik kedvenc oligarchájának új jachtját, ami még annál is nagyobb és drágább, mint amelyiken Szijjártó Péter vakációzott tavaly.

Ez teszi a kiváltságosok 1 százaléka, abban az országban, ahol a 99 százalék többséget rég nem látott áremelkedések sújtják.

Vajon hány minisztert és államtitkárt hajóztat meg Szíjj László az új jachtján?

Csak remélni merem, hogy nem hajókázás közben egyeztetnek arról, hogyan vehetnek részt a Fidesz oligarchái Magyarország történetének legnagyobb értékű, 5000 milliárd forintos, mutyijában, az autópályák eladásában.

Szíjj és cége, maguk mondták, ugrásra készen állnak, hogy rávessék magukat erre a közvagyonra is. Persze, csak ha hagyjuk.

Itt és most kell és lehet megakadályozni ezt a károkozást. Erről szól a jövővédő népszavazási kezdeményezésem egyik kérdése, az autópályák eladásának tilalmáról.

És nem fogom hagyni, hogy bármiféle jogi trükközéssel a kormány megakadályozza, hogy a népszavazás intézményét arra használjuk, amire való, gyűlöletkeltés és manipuláció helyett a közügyeink eldöntésére, és a jövőnk megvédésére!

A jövővédő népszavazási kezdeményezésem valójában egyetlen dologról szól: az 1 százaléknyi kiváltságos helyett a 99 százalék többség érdekéről.

Karácsony Gergely fb oldala


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: