Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hiába próbálta meg eltusolni Karácsony Gergely népszavazási kezdeményezését a hatalom, Karácsony nem hátrál.

Ha kell online gyűjti össze a kellő támogatót ahhoz, hogy létrejöjjön a Fidesz-ellenes népszavazás.

Karácsony Gergely közösségi oldalán számolt be minderről:

A Nemzeti Választási Bizottság fideszes tagjai alighanem azt az utasítást kapták, hogy kiszolgálják Orbán Viktor és a kormány gyűlöletkeltő propagandáját és ne engedjék, hogy az ország valódi problémáival foglalkozzunk.

Elkezdődött a jogi trükközés, hiszen milyen röhejes kifogás az, hogy azért nem tárgyalják az azonos időben beadott kezdeményezésemet, mert azt magánszemélyként tettem.

Ezt az országot magánszemélyek lakják. Nekik vannak valós problémáik.

A mi kezdeményezésünk éppen erről szól: az idősek védelméről, a Diákváros ügyéről, a nemzeti vagyonunkról, a korrupció ellenes fellépésről és a bajba jutottak érdemi segítségnyújtásáról.

Gyenge az a hatalom, amely 12 év teljhatalmú uralkodás után nemhogy dönteni, de még kérdezni se tud az ország valódi gondjairól.

És gyáva ez a hatalom, mert az ország megosztásra használja a demokrácia egyik legfontosabb eszközét, a népszavazás intézményét.

Pedig van gond elég, amit meg kellene beszélnünk és amiről nemhogy hasznos, de egyenesen létfontosságú lenne döntenünk, mert a jövőnk múlik rajta!

Támogasd te is a jövővédő népszavazást, hogy a valódi kérdésekkel foglalkozzunk: https://karacsonygergely.hu/nepszavazas/


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: