Budapest, 2014. május 25. Deutsch Tamás, Fidesz-KDNP megválasztott európai parlamenti képviselője a pártszövetség eredményváróján Budapesten, a Millenárison az európai parlamenti választás napján, 2014. május 25-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hiába fullba tolják a kretént.

George Clooney után most Lewis Hamilton is beleszállt az Orbán-kormányba.

Az Instagramon mondott véleményt a Forma 1 pilótája miután a versenyfutam miatt Magyarországra érkezett.

Hamilton, aki mellesleg hétszeres Forma-1 világbajnok, rendszeresen szólal fel emberi jogi ügyekben.

A hétvégi Magyar Nagydíj előtt pedig a melegellenessé tett magyar törvényről is ejtett néhány mondatot az Instagram-sztorijában.

“Mindenkinek, aki ebben a gyönyörű országban, Magyarországon él. A hétvégi nagydíj felé közeledve a támogatásomat akarom kifejezni azok felé, akiket a magyar kormány LMBTQ-ellenes törvénye érint.

A törvény elfogadhatatlan, gyáva és félrevezető. Mindenki megérdemli a szabadságot, hogy önmaga legyen, tekintet nélkül arra, kit szeret, vagy milyen az identitása.” – írja a versenyző.

Erre reagált az igazságügy miniszter azzal, hogy A cipész maradjon a kaptafánál, a FORMA 1-es pilóta pedig az autóversenyzésnél.

Deutsch Tamás pedig úgy néz ki megfogadta Varga tanácsát, ugyanis Ő valóban a kaptafánál maradt, már ha arról bezsélünk hogy a fideszesek dolga az, hogy minden logika nélkül hülyeségeket beszéljenek bele a nagyvilágba.

Deutsch szerint ugyanis:

Lewis Hamiltonnak van 7 világbajnoki győzelme, van lovagi címe, van szivárványos véleménye, nincs viszont még gyermeke. Ennyi.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: