Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Orbán-kormány sok hazugsága közül az egyik legnagyobb a szuverenitás védelme.

Az Orbán-kormány alatt Magyarország függetlensége nem nőtt, hanem csökkent. Ráadásul olyan államok felé, amelyek számára a demokrácia éppúgy kínai, mint Orbán Viktor számára.

Balkáni példák – legutóbb Montenegró esete – mutatják, mi történik azokkal az országokkal, amelyek az orbáni utat járják: kiszolgáltatottság, államadósság, gazdasági bajok, és Kína totális térfoglalása.

Orbán Viktor kormánya titkos bizniszekkel árulja Magyarország szuverenitását Kínának. Erről szól a Budapest-Belgrád vasútvonal.

Erről szól a Fudan egyetem ügye. És jó eséllyel erről szól az autópályák eladása is.
Ezekben az ügyekben 4 dolog közös:

1. Rossz politikának is, rossz üzletnek is, mert a terhet a magyar adófizetők viselik, a hasznot a kínai állam mellett Orbán oligarchái söprik be;

2. Ezek az ügyletek nem a magyarok érdekeit szolgálják, hanem a kínai hatalmi-üzleti-titkosszolgálati befolyásszerzést szolgálják ki;

3. Minden ügylet növeli Magyarország kiszolgáltatottságát, mindegyik ügylet távolítja Magyarországot Európától;

4. Mindegyik ügylet részleteit el akarja titkolni Orbán a magyarok elől.

Orbán politikája azt jelenti, hogy a magyar háztartások százezrekkel tartoznak majd évtizedekig Kínának.

Több jel utal arra, hogy a kínai terjeszkedésnek a magyar adófizetők vesztesei, de Orbán oligarchái a nyertesei. Habony megjelent a balkáni médiapiacon, Tiborcz ácsingózik a montenegrói mobilpiacra, Mészáros vinné a helyi építőipart.

Ezt a bűnös politikát meg kell állítani. Ennek egyik eszköze a népszavazási kezdeményezésem.

Az öt kérdésből négy közvetlenül is védi a magyar szuverenitást.

A Fudan-ügyről szóló nem csak a vidéki fiatalok életesélyeit szeretné biztosítani, de megóvná a magyar családokat a Kínának történő eladósodástól.

Az autópályák eladásának tilalma az ország eddigi történetének legnagyobb értékű, 5000 milliárdos mutyiját akadályozná meg.

A kínai ölelés helyett az európai együttműködésben tartaná Magyarországot az Európai Ügyészségről szóló kérdés, amely biztosítaná, hogy ne Kínának adósítsa el Orbán a családokat, hanem mindenki hozzájuthasson a neki járó támogatáshoz.

Orbán számára a kínai érdekek kiszolgálása fontosabb volt az idősek védelménél is, ezzel szemben kell védelmet, ingyenes antitest-vizsgálatot biztosítanunk a 60 év felettieknek.

Végig fogjuk vinni a kezdeményezést, nem hagyjuk, hogy a kormány ilyen-olyan trükkökkel megakadályozza a népszavazást. Mert nem adjuk a jövőnket!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: