Jakab Péter, Jobbik elnök - Fotó: Alfahír
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Jakab Péter dinnyét evett és málnát szedett. Ami ezután történt nem mindennapi. Jakab Péter talán az egyetlen magyar politikus, aki magára vonja a teljes jobboldal haragját ha bármit is enni merészel. Hiába no, nem egy Németh Szilárd hogy csak úgy pacalozgasson.

Nemrég posztoltam arról, hogy dinnyét eszek, és málnát szedek a kertben a gyerekeknek, megjegyezve, nagyon elszabadultak az árak – kezdi történetét a Jobbik elnöke. Látható hogy már itt vannak a vészjósló jelek, de aztán úgy folytatja:

És akkor jön a Fidesz egyik fő értelmiségije, vagy mije, Szentesi Zöldi László.
A HírTV-ben egyszer találkoztam vele, még 2018-ban. Nem tette zsebre azt a beszélgetést.

Most tollat ragadott, és mivel a zöldség-gyümölcs drágulásával nem tudott vitatkozni, abba kötött bele, hogy országgyűlési képviselő létemre parizert eszek Piros Arannyal.

Szó szerint ezt írja, figyeljetek:  „ha valaki tényleg beéri Piros Arany, parizer kombinációval, pedig – figyelem, most jön a lényeg! – megtehetné, hogy normális ételeket fogyaszt, az nem szerény és szegény, hanem primitív, igénytelen ember.”

Na, ezt gondolja egy fideszes értelmiségi, vagy micsoda, azokról, akik ma Magyarországon parizert esznek Piros Arannyal. Primitívek, igénytelenek.

De itt nem áll meg a kormánypárt médiacelebje.

Írása végén azt üzeni nekem, hogy menjek vissza tanítani, és ha még akkor is csak parizerre meg Piros Aranyra futja, akkor majd a tehetségesebb keresztények segítenek rajtam.

Hogy kikre gondolt, nem tudom, hisz nagyon sok tehetséges tanár kollégámnak a számlák és a hitel kifizetése mellett most is csak erre futja. És nem kapnak segítséget a miniszterelnöktől. Bár tény, ő se nem tehetséges – maximum a lopásban –, se nem keresztény.

Azt viszont tudjuk, hogy mit gondolhat azokról, akik a nép kenyerét eszik: primitívek és igénytelenek. A jachton prostizó, drogozó, ereszen akrobatázó kőgazdag fideszesek meg akkor nyilván intelligensek és igényesek.

Ha ez a mérce, akkor köszönöm, de maradok a parizeres kiflinél. Ma is az volt a reggeli, Piros Arany helyett most épp tejjel. Tanárként is ezt ettem, és most is ezt eszem. Én ilyen vagyok.

A miniszterelnök meg azt mondta, hogy ő régen is luxusrepülővel ment focimeccsre, és most is azzal megy. Ő meg ilyen. Jövőre eldönti a nép, melyik a szimpatikusabb.

Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: