Budapest, 2016. október 28. Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió stúdiójában, ahol interjút ad a 180 perc címû mûsorban 2016. október 28-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció szerint nagyon csúnyán elszólta magát a Miniszterelnök. Ami a kínosabb, hogy mindezt a szokásos élő propaganda-rádióműsorában tette.

Így visszavonni sem lehetett az elhangzottakat.

Orbán Viktor úgy politikai fegyvert vet be annak érdekében, hogy visszaszerezze az elveszett közfigyelmet, ugyanis az embereket sokkal jobban érdekli az ellenzéki előválasztás mind a Fidesz nemzeti konzultációja. Éppen ezért a konzultációt népszavazássá alakították.

Azonban Orbán véletlenül élő adásban ismerte be, hogy semmi értelme nincs a népszavazásának – ezt már a DK szóvivője mondja.

Mint foglamaz: Orbán Viktor ma reggel a Kossuth-rádióban azt mondta, hogy

“nem fontos, hogy érvényes lesz-e a népszavazás”

Márpedig ha egy népszavazásnál nem fontos, hogy érvényes és eredményes legyen, az azt jelenti, hogy nem bír semmilyen téttel és nem dönt semmiről

– így nem csak alkotmányellenes, hanem gyakorlatilag értelmetlen is.

A Demokratikus Koalíció szerint ezzel maga a miniszterelnök ismerte be, hogy semmi értelme nincs a népszavazásának, 48 órát sem ért meg Orbán kezdeményezése.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: