Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke így reagált Orbán Viktor péntek reggeli rádióinterjújára:
Orbán Viktor szokás szerint hazudozott, terelt és ködösített a „közszolgálati” rádióban!

Azt akarja, hogy egy újabb, általa kitalált brüsszeli „támadás” kapcsán, az ő ostoba és gonosz kérdéseivel foglalkozzunk, ahelyett, hogy a Fidesz-kormány lehallgatási botrányáról, a boltokban érezhető brutális drágaságról, az egekbe ugrott benzinárról, az alacsony nyugdíjakról, az emberek egyre nehezebb megélhetéséről beszéljünk!

(Ezzel együtt kíváncsi lennék, hogy Orbán a népszavazási kérdéseit az adriai jachtozós-prostis fideszes Borkaival, a pedofil fideszes Kaletával vagy a meleg orgiáról droggal menekülő fideszes Szájerrel akarja-e reklámozni. Mert erről valamiért nem beszélt…)

Tegyük egyértelművé: ami most zajlik, nem tréfa. Uszító propaganda folyik, és a rogáni gépezet goebbelsi módszereket használ, „ellenségképeket” gyártva.

És nem a liberálisok váltak a szabadság ellenségeivé – ahogyan Orbán mondja –, hanem Orbán liberális politikusból, a Fidesz pedig liberális pártból lett a szabadság és a demokrácia ellensége!

Ahol a Fidesz-rezsim nem meghallgatja, hanem lehallgatja az embereket; ahol a hatalom lábbal tiporja a sajtószabadságot, üldözi a civileket, korlátozza a sajtó munkáját, és meg akar félemlíteni mindenkit, aki tőle független.

Orbán szégyent hozott ránk, és megélhetési válságba sodorta a társadalom nagy részét. Szégyen hoz a magyarokra, lejáratja hazánkat a jogállam lebontásával, a szabadságjogok korlátozásával, miközben folyamatosan tiszteletet követel, és a markát tartja az uniós felzárkóztatási pénzekért.

De ezeket a pénzeket mégsem az ország felzárkóztatására fordítja, hanem a saját elitjének és oligarcháinak gazdagítására, akik cserébe biztosítják a hatalmát.

Hát, ez a hatalom került veszélybe! Az MSZP-Párbeszéd szövetség a többi demokrata ellenzéki párttal összefogva, jövőre véget vethet a Fidesz hatalmának, és valóban elindulhat egy új korszak Magyarországon: szabadsággal, demokráciával, valódi esélyegyenlőséggel és fejlődéssel.

Ehhez azonban Orbánnak és a Fidesznek buknia kell! Az ellenzéki összefogás feladata, hogy Magyarországon újra demokrácia és szabadság legyen!

Vegyük vissza az országot az Orbán-klántól és oligarcháitól!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: