Orbán Viktor miniszterelnök A kép forrása: Orbán Viktor facebook oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A modern politikában az egyik legnagyobb bukásnak az számít hogy ha valaki kénytelen beismerni hogy az ellenfelének van igaza és kénytelen úgy cselekedni döntéshozókènt.

Orbán Viktor mindent feltett egy lapra. Megpróbálta bebizonyítani hogy kompetens evezett ő mint az európai uniós “vízfejek”.

Megpróbálta bizonyítani hogy ő az a bölcs vezető aki mindennel szemben is képes megvédeni saját népét. Azzal hogy senkire nem hallgatott nagyon nagy kockázatot vállalt. Most pedig látjuk hogy ebbe a kockázatvállalásba belebukott.

Akkor nem hallgatott az uniós gyógyszerügyi hatóságokra és ellenőrizetlenül berendelte a kínai vakcinát annak remènyèben hogy európa-első lehet az oltási sorban hazárdjátèkot játszott.

Azóta láthatjuk, hogy Európa szèpen sorban megelőzi Magyarországot átoltottságban, ugyanis ameddig az Unió ugyan valóban lassabban de megbízható vakcinákat kínált a polgárainak mi a kínai gagyival elèrtük, hogy elfogyott a bizalom az oltási program mögül.

Most teszteltetett a főváros ès látjuk a hatèkonyságát is a kínai vakcináknak. A fővárosi teszten tèszt vett 60 èv felettiek egyharmadánál akiket kínai vakcinával oltottak, nem alakult ki a vèdettsèg.

Mindezt amikor Karácsony Gergely bejelentette, azt is javasolta hogy azonnal kezdje meg a kormány a 3. oltás beadásának átgondolását.

Pár nappal kèsőbb az Orbán-kabinet bele is ment Karácsony javaslatába.

Ez pedig azt jelenti hogy Orbán indirekt módon de a legnagyobb bukását volt kènytelen beismerni. Aminek súlyos ára lesz 2022-ben.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: