TOPSHOTS Hungarian Prime Minister Viktor Orban (L) and Defence Minister Csaba Hende (R) look through binoculars during a joint Hungarian-US military exercise near Osku village, Hungary on October 2, 2014 on October 2, 2014.Hungarian and US soldiers took part in a joint military exercise Thursday, simulating "everyday" battle situations in Ukraine. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Úgy látszik, a Fideszben nem tudnak leszokni arról, hogy akkor is közpénzen utazgassanak, ha ezt semmilyen fontos diplomáciai esemény nem indokolja.

Ezúttal Szombathely országgyűlési képviselője, Hende Csaba kerekedett fel Panamába, hogy egy hetet töltsön ott, miközben egy konferencián egy másfél perces beszédet mondott egy húszórás közvetítés tanúsága alapján.

A kellemes, luxus időtöltést, amely a konferencia előtt napokkal kezdődött, az Országgyűlés Hivatalán keresztül a magyar adófizetők állták.

A Parliamentary Intelligence-Security Forum eseményére sokan interneten keresztül jelentkeztek be. Hende, aki nyilvánosan gyakorlatilag be sem számolt az utazásról, most utólag magyarázkodik, hogy személyes találkozók miatt kellett előbb a szállodába beköltöznie.

A DK szerint a jelenlegi gazdasági helyzetben semmi nem indokolta, hogy Hende Csaba luxusutazáson vegyen részt, a találkozóit az internet segítségével milliók elköltése nélkül is lebonyolíthatta volna.

Szombathelynek nem olyan képviselőre van szüksége, aki a helyi polgárok adójából felesleges és urizáló utazásokat bonyolít. Minden energiámmal azon dolgozom, hogy érjen véget a fideszesek dőzsölése és a közpénz saját vagyonként értékelése.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: