Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A szocialisták konkrét programot adtak Orbánéknak, hogy kijöjjenek a kormányzásuk legnagyobb kudarcából.

 Varga Mihály kínos magyarázkodásba kezdett az elszálló infláció miatt és azt állítja, hogy nem az áfa és nem is a kormány miatt drágulnak bizonyos termékek.

A kétharmad és a rendkívüli felhatalmazás birtokában tényleg csak annyit tud mondani a kormány, hogy nem tehet semmit az infláció ellen?

Az igazság azonban az, hogy a Fidesz érdemben léphetne az elszabaduló árak megfékezéséért, ugyanis csökkenthetné Európa legmagasabb általános forgalmi adóját, ami érdemi segítséget jelentene a válságnak legkiszolgáltatottabb, alacsony jövedelmű embereknek.

Az idősek ráadásul csaknem egy éven keresztül hiteleznek a kormánynak azért, mert szándékosan alultervezi az inflációt minden évben.

A nyugdíjasoknak most nem jelent segítséget, ha majd novemberben kaphatnak esetleg újabb alamizsnát. Mit csináljanak addig?

Az élelmiszeren vagy a gyógyszeren spóroljanak azért, hogy át tudják vészelni valahogy az árak emelkedését?

Az idei nyugdíjemelés eddig is csak arra volt elég, hogy azt az idősek az első bevásárlásnál otthagyják a pénztárban.

Varga Mihálynak pedig, ha nincs ötlete arra, hogy mit lehetne csinálni az infláció ellen, segítünk: a kormány ne nyerészkedjen extra mértékű adóval az élelmiszereken!

Az MSZP “Kormányváltást, Korszakváltást” című előválasztási programjának hangsúlyos eleme a tisztességes megélhetés biztosítása, ezért az MSZP azt akarja, hogy az alapvető élelmiszerek áfája 5 százalékra, azon kívül pedig minden más élelmiszeré 18 százalékra csökkenjen!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: