Megosztom másokkal is:
  • 550

Elkezdődik a Blaha Lujza tér felújítása – jelentette a Főpolgármester közösségi oldalán.

Jelentős nap a mai Budapest számára. A régi időkben a Blaha Lujza tér az egykori Nemzeti Színházzal a főváros egyik kulturális központja volt, az utóbbi években azonban sajnos inkább a szégyenfoltjává vált.

Sokszor hallottuk már politikusoktól, hogy ideje felújítani, legutóbb talán 2019-re ígérte az előző városvezetés, az ígéretekből azonban nem lett semmi.

Mi most elkezdjük a felújítási munkálatokat, hogy a budapestiek ismét büszkék lehessenek a Blaha Lujza térre.

A megörökölt terveket újra írtuk, elsődleges szempont volt ugyanis, hogy a megújult köztér zöldebb és akadálymentesített legyen.

A fővárosiak a munkálatok befejezésével majdnem ezer négyzetméternyi zöldterületet vehetnek birtokba a város egyik legforgalmasabb terén.

Mint minden beruházás ez is kellemetlenségekkel fog járni. Igyekeztünk úgy alakítani a munkafolyamatokat, hogy a neheze inkább a nyári hónapokra, a szünidőre essen, de így is tudom, hogy nehézségeket fog okozni a közlekedésben.

Ezért kérem a budapestieket, legyenek türelmesek, megértőek, egy sokkal zöldebb, szebb Blaha Lujza tér lesz a pillanatnyi kellemetlenségek következménye.

A politikai ellenfeleinket pedig kérem, ne hergeljék a fővárosiakat, hiszen ők tudják a legjobban, egy régi, súlyos örökséget kell most nekünk rendeznünk.


Megosztom másokkal is:
  • 550

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --