Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Legyen könnyű neki a föld.

A párt közleménye szerint: Szombat kora délután elhunyt Dr. Hajba Csaba ügyvéd, balatonfüredi önkormányzati képviselő, a Demokratikus Koalíció jelöltje az ellenzéki előválasztáson Veszprém megye 2. számú választókerületében.

Csaba Balatonfüred városának aktív közéleti szereplője volt. Jogászként diplomázott, majd a Veszprémi Járási Hivatal jogi csoportjánál, valamint Balatonfüreden a Szervezési és Jogi Osztály vezetőjeként és Csopak község jegyzőjeként dolgozott.

1995-től egyéni ügyvédként praktizált. A DK balatonfüredi képviselőjeként, a füredi Vagyonvédelmi Közalapítvány kuratóriumi elnökeként, valamint helyi civil egyesületek elnökeként és alelnökeként szeretett városáért és a demokratikus Magyar Köztársaságért dolgozott haláláig.

Párttársunk és barátunk, a Demokratikus Koalíció közösségének aktív tagja halálával pótolhatatlan űrt hagyott maga után.

A család fájdalmával együtt érzünk, gyászukban mindannyian osztozunk. Dobrev Klára hétfői várpalotai utcafórumát a DK lemondja – írja közleményében a Demokratikus Koalíció


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: