Hadházy Ákos - Fotó: MNO
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A tiszti főorvosról egy archív, rendőrök közt mosolyogva sétáló képet mellékelve, írta mai posztjában a Momentum színeiben független képviselő:

„Müller mosolyogva megy a rendőrök között, de ha rajtam múlik, fog még nem mosolyogva is rendőrök között állni”.

Hadházy Ákos vasárnap délelőtti bejegyzésében azon háborog börtönnel fenyegetve, hogy a tiszti főorvos még mindig a járvány okozta bokros teendőire hivatkozva, hosszabbítja meg újabb 45 nappal néhány olyan dokumentum kiadását, ami a titkárnőjének egy mail megírásába, a projektmenedzserének pedig hozzávetőleg tíz kattintásába kerülne.

Amint az elkapkodott, elütésektől hemzsegő indulatos bejegyzésében fogalmaz, „Az adatkérésem ugyanazt a projektet érinti, amiről akkor is kérdeztem, amikor a félrement mailben javasolja a kollégáinak, hogy hamukázzanak valami okot a hosszabbításra.

Akkor is 90 napig húzta a választ, a mostani adatkérés az akkor kiadott szerződések alapján felmerülő, újabb kérdésekre irányul.

A projektben 18 milliárd forintot költöttek el és az eddig megtudtak alapján is komoly gondok voltak.

De mielőtt a feljelentést megteszem, szeretnék tisztán látni – amit Müller a járványra hivatkozva, igyekszik a végletekig halogatni. Azért már vannak újabb durva információk, ezekről hamarosan beszámolok

Persze Müller legnagyobb bűne természetesen nem az EU-s milliárdok eltapsolása, hanem a 30 ezer halott, amihez EUrópa legrosszabb járványkezelése vezetett. De az EU-pénzek elköltését is ki kell vizsgálni, és megígérem, ki is fogom, ha nem 90 napot, hanem 900-at kell rá várni, akkor is.”

via: HírKlikk


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: