Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Időről időre leírják, úgy tűnik nehéz elválasztani ezt a két nőt, pedig van közöttük különbség, nem is kevés.

Ledvai Ildikó közösségi oldalára írta ki, miféle hibát vétettek:

“6/6 Orbán Viktor és felesége, Lendvai Ildikó (középen). Az első sorban (balról jobbra) Janez Jansa szlovén kormányfő, Charles Michel, az Európai Tanács elnöke, Sebastian Kurz osztrák kancellár, Andrej Plenkovic horvát kormányfő és Luigi di Maio olasz külügyminiszter / Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher”

Szerencsére gyorsan javították a bulvárlapban, ahol így jelent meg, de barátaim jóvoltából értesültem a lenti kép eredeti feliratáról.

Kezdek hozzászokni: átlag 4-5 évente valamelyik hírszerkesztőt megtéveszti a nevek hasonló hangzása, és Lévai Anikó helyett engem ad hozzá szegény miniszterelnökhöz. Mintha nem volna elég baja mostanában!

Ezt az összes szereplő (ha egyáltalán megtudja) nagy türelemmel viseli, de most először kicsit aggódni kezdtem. Túl nagy köztünk a korkülönbség. Nem lesz nekem ebből bajom a pedofiltörvény miatt?

Jó, tudom, a kormányfő már rég nem gyerek, de azért…

Ha elnézem a szenvedélyeit: a kisvasútat, a katonásdit, a bújócskát a közérdekű adatokkal és közpénzekkel, a dackorszakra, a kamaszos huzakodásokra, kisfiú-verekedésekre jellemző jegyeket , hát kicsit elbizonytalanodom.

És ha kiütközik egy ilyen hajlamom, ki tudja, hol állok meg! Tekintetes bíróság, én nem akartam!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: