Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Feljelentést teszek a Fidelitas ellen természetkárosítás miatt, miután benzines fűkaszával letaroltak egy budapesti méhlegelőt. Ezek a „vicces” fiúk nem először bizonyították primitívségüket, és egyúttal szaladtak bele a pofozógépbe is.

2019-ben Karácsony Gergely kampányrendezvényét zavarták meg a kisbuszukkal úgy, hogy közben sikerült eltorlaszolniuk egy rohammentő útját. De emlékezetes volt Láng Zsolt fideszes frakcióvezető akciója is, amikor Karácsonyt montírozta Szálasi helyére.

Engem nem zavar a primitívség, ha azt a 4 fal között csinálják, de ezek a fiúk egy politikai hecc kedvéért rombolnak, rombolnak és rombolnak.

A mai, büszkén posztolt akciójukban letaroltak egy, a Vadvirágos Budapest programban részt vevő területet. A betonfétises ifjú fideszesek képtelenek elviselni azt, hogy Budapest vezetése eltökélt abban, hogy a város területén növekedjenek a növény- és állatvilág természetes élőhelyei. Ezek a fidelitasos barbárok most nem restelltek egy gyógyuló területet, gyeptársulást tönkretenni, amelyben védett növények és rovarok is voltak, így természetkárosítás bűntettét is elkövették.

Érdekes, hogy miközben a budapesti Fidesz gúnyt űz a Fővárosi Önkormányzat programjából, méhlegelőkből, méhecskehotelekből, addig Nagy István fideszes agrárminiszter saját Facebook-oldalán számos posztjában hasonló programokat hirdet meg, sőt a minisztérium épületének tetejére méheket is telepített. Hogy is van ez? Ami a benzines kaszás barbárok szerint gaz, az a szakminiszter szerint követendő? Erre is rákérdeztem ma Nagy István miniszternél.

A parlagfűről pedig Szabó Rebeka pontosan leírja, hogy, eddig a magas fűben biztosan nem tudott kikelni a magja, most a tarra nyírt füvön viszont szinte garantált. Ahogy az is, hogy a csonkig lenyírt fű biztosan kiég a nyári hőségben, ráadásul porzik majd a föld, miközben a magas fű megvédi a talajt.

Elég volt ebből a barbárságból, a pusztító hergelésből, a klímaváltozás tagadásából és az az ellen való védekezés akadályozásából!

#Párbeszéd

Szabó Rebeka posztja a témában.

Fotó: Fidelitas Facebook-oldala

Forrás: Szabó Tímea közösségi oldala

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: