Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A zuglói előválasztás kapcsán mondta el a véleményét Karácsony.

A főpolgármester szerint nem lett volna életszerű, ha nem Tóth Csabát támogatja.

Az idős honfitársaink védelme érdekében és az oltásokkal kapcsolatos bizalom növeléséért a főváros ingyenes ellenanyag-vizsgálati programot fog indítani

– mondta Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd, az MSZP és az LMP közös miniszterelnök-jelöltje az Azonnalinak adott interjújában.

Beszélt Karácsony Hadházy Ákosról is, mint mondta, őszintén sajnálja, hogy Zuglóban indul az ellenzéki előválasztáson. Azt mondta, sokra tartja és helye kell legyen a következő parlamentben.

„Az egyéni képviselői rendszer rendkívül jó vívmány, viszont ahhoz olyan jelöltek kellenek, akik valóban a helyi közösséget képviselik, és a választókerület nem lehet alibi a parlamentbe jutáshoz.

Ákos indulásának van egy ilyen nem zuglói íze. Fontos a korrupcióellenes munkája, de ez az indulás nem egyezik az én demokráciafelfogásommal” – mondta.

Azt is hozzátette, meglepné Hadházy előválasztási győzelme.

Zuglóban egyébként az MSZP-s Tóth Csaba mögé állt be. Róla azt mondta, ha egy párt – jelen esetben a szocialisták – támogatják a miniszterelnök-jelöltségemet, nem életszerű, hogy a körzetben nem az elnökségük tagját támogatom majd.

[poll id=”54″]


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: