Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Jaj, istenem. Tényleg úgy gondolják, hogy a magyar zászlót bunkósbotként kell használni más zászlókkal szemben? Tényleg azt hiszik, hogy választani kell?

A külügyminiszter lelkes üdvözlése mellett Kubatovék és társaik kemény választ akartak adni arra, hogy Münchent szivárványos zászlók lepték el a melegeket és a pedofilokat összemosó magyar törvény miatt. (Végül az UEFA is szivárványosra változtatta oldalát.)

És mivel tromfoltak a buzgó fideszes alfőnökök? A magyar stadionokat ellenállásként nemzeti színűre világították.

Ami nagyon rendben volna, ha ezzel azt fejeznék ki: szurkolunk a magyar csapatnak. De nem. Gyorsan felvilágosítottak mindenkit, hogy ezzel a szivárványos zászlók ellen tiltakoznak.

Azt üzenik, hogy ez vagy-vagy kérdés. Vagy igaz magyar vagy, vagy meleg. A magyar nem meleg, a meleg nem magyar, punktum. Sőt: vagy igaz magyar vagy, vagy tiszteled mások méltóságát. Muszáj választanod!

Kövér László már korábban elkezdte a zászlóháborút, amikor nem tűrte meg a Parlamentben egymás mellett a magyar és az európai zászlót. Nix “mellett”. Csak “szemben” van. Vagy-vagy. Örülhetünk, ha nem kell a zászlórudakkal fejbe csapkodnunk egymást.

Ha esetleg mégsem sikerülne a nemzetiszínű és a szivárványos vagy az európai lobogót egymással szemben kijátszani, akkor majd másképp kell kettéosztani az országot. Ajánlanék még néhány remek vagy-vagy kérdést a “vagy meleg, vagy magyar” mellé:
Vagy a citromfagyit szereted, vagy Arany balladáit!

Vagy szandált viselsz, vagy három gyereked van!
Vagy kék a szemed, vagy kihúzták a bal alsó hatos fogadat!
Vagy dohányzol, vagy lúdtalpad van!

És ha majd választottál, Kubatovék kisorsolják: a vagy-vagyok közül melyik a jó, és melyik a gyűlöletes oldal.

Fogadni mernék, én megint elszúrom majd..


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: