Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Újabb hivatalos meghallgatást rendeznek a magyar kormány bűntettei miatt elindított 7-es cikkelyes jogállamisági eljárás keretében, a mai esemény immár a harmadik a sorban.

Orbán Viktor a Fidesz miniszterelnökeként tavaly arra kapott felhatalmazást a magyar országgyűlés kormánypárti többségétől, hogy csak abban az esetben fogadhatja el az uniós költségvetést, ha a 7-es cikkelyes eljárást 2020-ban lezárják, az uniós pénzek kifizetését pedig nem kötik jogállami feltételekhez.

Orbán Viktor tavaly évvégén a sikertelen zsarolási kísérlet után hazug diadalt hirdetett, mondván legyőzte a brüsszeli szándékokat és megállította a jogállamisági mechanizmust.

A mai nap is tökéletes bizonysága annak, hogy Orbán Viktor hazudott a magyar embereknek és átverte a saját képviselőit.

A magyar kormány bűnei miatt elindított 7-es cikkelyes eljárás zajlik, a jogállamisági mechanizmus pedig január elsejével életbe lépett és ennek köszönhetően máris szűkült a kleptomániás NER-elit mozgástere az uniós források lenyúlása kapcsán.

Minden egyes, Magyarországnak és a magyar embereknek járó uniós eurócentet meg fogunk védeni a fideszes maffiától!

Orbánék körül szorul a hurok, az uniós intézmények elleni legújabb kirohanásaik pedig épp az egyre súlyosabb talajvesztésüket bizonyítja.

2022-ben leváltjuk ezt a korrupt rezsimet és Karácsony Gergellyel közösen visszavezetjük az európai pályára a bűnösök kispadjára sodródott kormányzást.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: