Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha arra gondolok, hogy milyennek kellene lennie egy politikusnak egyből ez a név jut eszembe.

Pont amiatt különc, hogy úgy viselkedik, ahogyan egy államférfinek kellene. Pont úgy politizál, ahogyan egy politikusnak kellene. Nyíltan és egyenesen. Politikájának a lényege, hogy érvek és gondolatok ütközzenek.

Márpedig gondolatai vannak. Amikor elmondja nagyon nehéz fogást találni rajta. Képvisel és érdekérvényesít. Ha kell tud kemény lenni, de mindig következetes. Irigylésre méltó egyetemi pálya van a háta mögött, mégis tökéletesen tisztában van a magyar mindennapokkal.

Ha valaki még nem találta volna ki, Hiller István korábbi oktatási miniszter az, aki mögé az előválasztáson az összes ellenzéki párt beállt a pesterzsébeti választókerületben.


Hiller István

Hiller István (Sopron, 1964. május 7. –) magyar történész, politikus, 2006 és 2010 között oktatási és kulturális miniszter, 2004-től 2007-ig az MSZP elnöke, 2014. május 6-tól a Magyar Országgyűlés alelnöke. 2016-tól az MSZP választmány elnöke.


A DK, a Jobbik és az LMP után a Momentum elnöke, Fekete-Győr András is bejelentette, hogy Hiller Istvánt, az MSZP-Párbeszéd jelöltjét támogatják Budapest 16. választókerületében, Pesterzsébeten.

Hiller István a legutóbbi két országgyűlési választáson nyerni tudott a XX. és a XIX. kerület egy részét magába foglaló választókerületben.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: