Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sokan követték nyomon a tegnapi mérkőzést és bár a végeredmény nem a magyar csapatnak kedvezett egészen felejthetetlen este volt a focidrukkereknek.

Sok vita övezte a tegnapi mérkőzést, ugyanis egyértelmű hogy a politika fókuszában Magyarországon fontos tényező a foci. Nem valószínű hogy az ellenzék tette politikai témává ezt a sportágat, az viszont tagadhatatlan hogy ha a footballban valami történik az beszédtéma lesz a politika világában.

És az is természetes, hogy egy ilyen alkalmat minden politikus megragad arra, hogy magát helyezze a középpontban. Orbán Viktor például  Dzsudzsák Balázzsal fotózkodott:

A meccsen azonban nem csak kormánypártiak jelentek meg, hanem számos ellenzéki politikus is kint buzdította a magyar csapatot. Köztük talán a legnagyobb feltűnést Karácsony Gergely okozta:

A két kép között azonban észrevettünk egy hatalmas különbséget, ami reméljük szemfüles olvasóinknak feltűnt:

Amíg Orbán a VIP páholyban fotózkodott, addig Karácsony Gergely a tömegben, az emberek között nézte végig a Magyar-Portugált

Orbán Viktor a VIP-páholyban ült Áder János Csányi Sándor és Dzsudzsák Balázzsal, a válogatott korábbi csapatkapitányával. Úgy tűnik azonban hogy az exkluzív társaságba nem kapott meghívót Budapest főpolgármestere.

Karácsony Gergely Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes és Kukorelly Endre író, volt LMP-s országgyűlési képviselő társaságában figyelte a pályát a közönség soraiból.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: