Bayer Zsolt - Fotó: YouTube
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A törvény nem csak a p@do[ilokat bünteti, hanem erősen homofób és transzfób is, megtiltaná például a 18 év alattiak számára a h@m@sze&ualitás vagy a nemváltás bemutatását is.

Aki már látta a beszédes nevű HírTV-s műsort a Bayer Show-t az tudhatja, hogy a műsor mindig két részből áll. Az második részben Bayer általában valamilyen fideszes politikussal gyalázza a baloldalt, az elsőben azonban saját stand up comedyt ad elő.

Fő témája általában az LMBTQ és a Gender hírek legszélsőségesebb külföldi példái szoktak lenni. Na már most a törvény értelmében ezentúl ezt nem lehet.

Főleg azért lehet problémás Bayer ténykedése, mert ahogyan értelmezi a világot, az alapján az ember simán elkezd szimpátiát érezni azokkal szemben akiket éppen gyaláz Bayer. Őt hallgatva előbb fog valaki nemet váltani, mint a Fideszre szavazni.

A csatornának tehát most három választása lehet, vagy leveszik a képernyőről Bayer műsorát, vagy száműzik a megmondó embert az éjszakai műsorsávba vagy befogják a megmondó ember száját.

Mivel a HírTV egyik zászlóshajója a műsor véhetőleg nem lesz éjszakai Bayer Show sikamlósabb témával, azoban elgondolkodtató ezen a példán keresztül is, hogy mennyire átgondolatlan volt a kormány döntése.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: