Török Zsolt - Fotó: BalraMagyar
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Teljesen igaza van az MSZP nagyágyújának.

Múltkor Egerben az egyik fórumon fegyvert rántott egy fiatal férfi egy 77 éves emberre.

A hét elején Hatvanban aláírásgyűjtő politikusainkra egy korábban körözött személy által vezetett agresszív propaganda-falka érkezett 13 fővel, s nem csak a politikusokat zaklatták, hanem az aláírókat, az arra járó szimpatizánsokat is.

Itt egyébként egy olyan férfi várta az MSZP érkezését, kitelepülését, aki magáról két dolgot tartott fontosnak közölni: fegyveres szolgálatot teljesített korábban és beszél oroszul. És üvöltözött, szószerint fröcsögött üvöltés közben.

A hétvégén meg a Dobó téren az egyikük egy az MSZP által is támogatott jelölt pultját rúgta fel miután kiagresszívoskodta magát.

Azt értem, hogy dűhösek, hiszen ma a fideszes jelző egyben Borkai, Szájer, Kaleta is. De eszébe jut mindenkinek sok zavaros pénzügy is, ahogyan Csengeri Kósa Lajos, Simonka György, Boldog István, Szabó Zsolt, Seszták Miklós, Nyitrai Zsolt, Kovács Sándor, Farkas Flórián, vagy éppen a nyugdíjvédő Selmeczi Gabriella szenátorasszony is.

De mi egy nyugodt országot szeretnénk inkább: békével, fejlődéssel. S ahol több jut a magyar gyerekeknek is, nyugdíjasoknak is, a dolgozóknak is és nem csak a Tiborczoknak, Mészáros Lőrinceknek, azaz Orbánéknak.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: