Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor amikor ránézett erre a fényképre azonnal tudta, hogy baj van.

Persze nem biztos, hogy ez a fénykép és az sem biztos, hogy csak egy. Az sem biztos, hogy a dolgozószobájában, mert ki tudja mikor dolgozik és mikor nem. De egy bizonyos: mindent megtettek annak érdekében, hogy ne tarthassa meg az ellenzék a tegnapi tüntetését.

Mégis önmagáért beszél ez a kép:

Mindez vírushelyzetben, korlátozó intézkedések közepette. Alapvetően egyetemi és oktatási kérdésben. Vagyis ha az ellenzék ennyi embert képes az utcára vinni egy ügy érdekében, az azt jelenti, hogy Orbánnak vége van.

Az ellenzék tegnap végérvényesen visszavette az utcát és Karácsony Gergely karizmatikus beszéde után biztosak lehetünk benne, hogy van terv arra, hogy a parlamentet is visszavegye.

A Fudan-ügy arról szól, hogy ez a kis ország végre dönthet-e a saját sorsáról

Hogy leszünk-e igenis szabad nemzet? Arról szól, hogy a politika végre tényleg a mi életünkről szól-e? A Fudan-ügy a Fidesz végső, erkölcsi öngyilkossága” – mondta Karácsony.

„A Fudan-ügy arról is szól, hogy nincs pusztítóbb, nincs károsabb, nincs visszataszítóbb, mint az a hatalom, aminek semmi erkölcsi célja nincs” – mondta a főpolgármester. Szomorúnak nevezte, hogy mivé lettek az egykori fiatal fideszesek,akik most „öltönyös nagyemberek lettek, helikopterrel jártak, jachtoznak”, és a kínai elitegyetemnek adják oda a vidéki diákok helyett a kollégiumi helyeket.

A Fidesz-szavazóknak is üzent. Arra kérte őket, gondolkozzanak el azon, tényleg ezt akarták-e. „Nem lehet, hogy ma a politika valójában csak a kiváltságos keveseket, az egy százalékot képviselik?” – tette fel a kérdést.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: