Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szégyenletes.

Péntek délután Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje Egerben tartott egy kampányrendezvényt, amikor az eseményen megjelent három ellentüntető, akik EL-KÚR-TUK feliratú táblákkal és hangszóróval akarták megzavarni a programot.

A helyszínen azonban hamar elfajult a helyzet, ugyanis az egyik ellentüntető folyamatosan vitázott a pártszimpatizánsokkal, és még elő is rántott egy gázpisztolyt – számol be róla a kékvillogó.hu

A portál szerint szerint a három ellentüntető miatt a rendőrök igyekeztek elválasztani a tiltakozókat a rendezvényre érkezőktől. Az egyik ellentüntető azonban azt állította, hogy valaki megrongálta a hangfalát, sőt őt is megtámadták és ellökték, ezért ő erre válaszul előkapott egy gázpisztolyt.

A Fidesz fegyveres provokátorokat küldött Dobrev Klára egri utcafórumára – írja a Demokratikus Koalíció a közösségi oldalán

A Szeretlekmagyarország szemléje szerint:

“Dobrev Klára mai egri utcafórumát fideszes provokátorok próbálták megzavarni.

Mivel a nagyjából kétszáz fős kampányeseményt nem sikerült félbeszakítaniuk, egyikük egy váratlan pillanatban egy fegyvert rántott elő, és ráfogta a rendezvény egyik résztvevőjére. Miután a DK EP-képviselője, Rónai Sándor rendőrt hívott a fegyverrel hadonászó férfi miatt, a kiérkező rendőri egység golyóálló mellénybe öltözött, és őrizetbe vette a provokátorokat.

Úgy tűnik, a Fidesz így képzeli el a gyurcsányozós vándorkiállítását és a következő egy évet: aki nem ért egyet a Fidesszel, azt fegyveres provokátorok próbálják majd megfélemlíteni – ahogy azt számtalanszor láttuk már távoli diktatúrákban.

Előre szólunk, minél többször támadnak meg minket, mi csak annál többen leszünk. A változás elkerülhetetlen, bármilyen görcsösen is kapaszkodik a hatalomba az Orbán-rendszer.”

A rendőrök a helyszínen elfogták a 25 éves felsőtárkányi férfit és két egri társát. Mindhárom férfit előállították, elszámoltatásuk megkezdődött – tette hozzá a szóvivő.

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: