Kásler - Fotó: zoom.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyon úgy néz ki, hogy ki kell adni azokat a kellemetlen adatokat, amit tűzzel-vassal el akartak titkolni. Ha igaz az, amit az ellenzék feltételez, az a minimum, hogy Kásler belebukik, de vele bukhat a teljes kormány is.

Szél Bernadett független parlamenti képviselő közösségi oldalán jelezte:

Nyertünk a bíróságon!

Ki kell adni Káslernek az egészségügyi átalakítás előkészítő anyagait, pl. hogy milyen következményeket kalkulált be a kormány! Titkolta volna, nem jött be!

A parlamenti képviselő még három dologot mondott a győzelemről!

Szerinte azért fontos, hogy nyertünk a bíróságon és ki kell adniuk az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvény minden előkészítő anyagát, hatástanulmányát:

Látni fogjuk, mivel számolt a kormány: hány és milyen szakterületen dolgozó orvos, ápoló, egészségügyi dolgozó felállását, hány szakrendelő, kórházi osztály bezárását kalkulálta be.

Megtudjuk, milyen hatással számolt a betegellátásra, a betegek egészségügyi ellátáshoz való hozzáférésére, lásd endometriózisban szenvedő nők tb-finanszírozott ellátásból való kvázi kizárása.

Látni fogjuk, milyen hosszú távú terv része ez a törvény, szamolnak-e kórházbezárásokkal az általuk okozott orvoshiányra hivatkozva.

Kásler volt az, aki dilettáns módon parancsuralmi eszközzel kiürítette a kórházakat az első hullámban. Heti 4, illetve 8 órát járok közmunkára azért, mert tiltakozni mertünk ez ellen és szolidarítottunk azokkal, akikkel ez megtörtént.

De nem az én közmunkám a lényeg, hanem az, hogy folyamatosan a betegek és gyógyítóik isszák meg a levét annak, ami itt megy.

Ez nem megbocsátható. Minden piszkos kis titkukat kiderítem, mindennek utána megyek. Azokért, akiket megrövidít ez a kegyetlen rendszer.

Ne felejtsük: minden győzelem fontos, közelebb visz minket a céljainkhoz, lépésről-lépésre! Ezért csináljuk, kitartóan, nap nap után! Van miért küzdenünk!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: