Pénz - Fotó: Napi.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyakorlatilag nincs olyan nap, amikor ne érkezne hír a különböző alapvető élelmiszerek árának rohamos növekedéséről.

A húsfélék árának 25 százalékos emelkedése után jött a tojás, a zöldség, a tejtermékek, majd az eper és a cseresznye brutális drágulása.

Miközben Orbánisztában már a gyümölcs is luxussá vált, a kormány semmit nem tett azért, hogy megsegítse a bajba került magyarok százezreit, július 1-től ráadásul a soha nem volt bértámogatás is megszűnik.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbánék alkalmatlansága és teljesen átgondolatlan gazdaságpolitikája az oka ennek a soha nem látott, brutális drágulásnak.

A járvány közepén vadászati kiállításra, sportra és egyháztámogatásra százmilliárdokat elszóró fideszes keveseket egyáltalán nem érdekli, hogy azok a sokak, akiknek mindennapi munkájából épül Magyarország, a legtöbbször már csak üres zsebbel nézik a kirakatokat minden hónap huszadikájának környékén.

Mi, európai magyarok szégyennek tartjuk, hogy a kormány meg sem próbálkozott válságkezeléssel, helyette vidáman költötték a kormánytagok és Orbán strómanjai hobbijaira a Gazdaságvédelmi Alapból kilopott pénzt, miközben vállalkozások, munkavállalók és családok tízezrei mentek tönkre.

Jövőre véget vetünk a szabadrablásnak, és visszaadjuk a magyaroknak azt, amit az elmúlt 11 évben elvettek tőlük.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: